Loading...

Asociația 07ALAPTARE este o inițiativă pornită în anul 2015, din dorința de a educa și informa părinții și viitorii părinți în domeniul alăptării, și de a promova informații corecte și la zi în privința alăptării, prin intermediul proiectelor derulate.

Principalele proiecte derulate: call-centerul 07ALAPTARE si Caravana 07ALAPTARE.

Call-centerul oferă sprijin telefonic gratuit 24/7 pentru un număr tot mai mare de mame. Donația ta în contul asociației ne va ajuta să continuăm să oferim acest ajutor.

Daca ai o companie care are profit, poti deveni sponsorul nostru. Tot ce trebuie sa faci, este sa descarci Contractul de sponsorizare si sa donezi 20% din impozitul tau pe profit.

Contul pentru donații este : RO59BTRLRONCRT0349751301

Până pe 25 mai 2023 poți directiona 3,5% din venit completând formularul  de aici: Declaratia 230 pentru Asocatia 07Alaptare și trimițându-l la ilinca_tranulis@yahoo.com

NOTA: pentru ca de anul acesta avem un formular inteligent, cateva detalii –  ai de completat numele, prenumele, CNP-ul, poti bifa caseta pentru a directiona automat suma pentru o perioada de 2ani. Apoi, vei apasa butonul validare si de aici incolo ai doua optiuni: salveaza ca pdf sau listeaza.

Multumim!