Loading...

Asociația 07ALAPTARE este o inițiativă pornită în urmă cu doi ani, din dorința de a educa și informa părinții și viitorii părinți în domeniul alăptării, și de a promova informații corecte și la zi în privința alăptării, prin intermediul proiectelor derulate.

Call-centerul 07ALAPTARE este o linie telefonică operată de un grup de consultanți în lactație, care se pun la dispoziția mamelor ce sună din toată țara, în căutarea sprijinului și ajutorului în alăptare. Zilnic, aproximativ 30 de apeluri sunt preluate și tratate cu profesionalism de către această echipă de șase consultanți.

Caravana 07ALAPTARE, proiect pornit în 2015, își propune educarea viitorilor sau proaspeților părinți din diferite orașe ale țării despre alăptare, purtarea bebelușilor, diversificare, adaptare la viața în 3 din punct de vedere psihologic.
Consultanți în lactație și babywearing, pediatri, psihologi, moașe se deplasează în mai multe orașe pentru a promova sănătatea copiilor.

Clinica de Alăptare este prima inițiativă de gen din România – și a fost înființată în 2012, de către dr. Ilinca Tudose-Tranulis. Clinica de Alăptare vine în întâmpinarea femeilor gravide ce doresc să primească informații corecte despre alăptare încă dinaintea sosirii bebelușului, dar și în sprijinul (tinerelor) mame ce întâmpină dificultăți pe parcursul drumului alăptării.

Din 2016, sediul Clinicii de Alăptare este deschis tuturor mamelor, viitoarelor mame, părinților în căutare de servicii de consiliere în sarcină, naștere, puericultură, pediatrie. Specialiștii permanenți și colaboratorii Clinciii acoperă o vastă arie de expertiză.
La sediul Clinicii, pe lângă consultații, se poate participa la cursuri de prim ajutor, diversificare, grupuri de sprijin în alăptare.