Loading...

Ghid de bune practici al cabinetului Clinica de Alăptare in perioada Pandemiei de Covid-19

Pentru ca cea mai importanta este sanatatea, va rog sa cititi urmatorul mesaj cu atentie, de la un capat la altul. Este in joc siguranta copilului tau, a ta si a familiei tale, a colegelor mele si a pacientilor lor.

Consultatiile programate se pot efectua prin apel video (pe zoom, skype, facetime, whatsapp video) sau la clinica.

In cazul consultatiei video, la ora fixata ma apelezi pe calea aleasa de tine. Sa ai lista de intrebari pregatita, la fel si alte documente medicale ale copilului, probabil voi dori sa il vad si pe bebe in diverse ipostaze, ori va fi treaz, ori filmeaza si pozeaza momente despre care ai intrebari.

In cazul consultatiei la clinica, primesc in timpul programului de dimineata DOAR PACIENTI FARA SEMNE DE BOALA ACUTA (nu veniti cu febra, tuse, diaree), pentru acestea va fi program separat dupa-amiaza. Te prezinti te rog la cabinet cu 5 min inainte de inceperea programarii, un singur adult intra in clinica; iei de la usa botosi si masca, te dezinfectezi pe maini, si mergi in sala de asteptare. Eu te voi invita in cabinet la ora fixata, dupa ce am dezinfectat in urma pacientului anterior. Vei avea de completat un consimtamant. Il atasez si aici in format electronic, alegi ce varianta preferi.

In sala de asteptare am desfiintat coltul de joaca si jucariile, adu-i copilului tau ceva de jucat de acasa. Nu il lasa sa misune, sau sa atinga prea multe obiecte. Adu si apa pentru voi, desi dozatorul functioneaza, folosirea obiectelor comune reprezinta un risc suplimentar.

In cabinet, vom incerca sa ne incadram in timp. Consultatia are durata de 25 min sau 55 min, in functie de tipul programarii, si nu vom depasi acest interval. Lista de intrebari sa fie pregatita! La fel si alte documente medicale si graficul de crestere daca aveti!

In timpul consultului, masca adultului ramane peste nas si gura! Copilul sta pe salteluta sau in brate, eventual in carut/scoica.
Si poate cel mai important, povesteste-i copilului ce urmeaza sa se intample, la medic e mereu dificil, dar faptul ca interactiunea mea cu el este redusa, si mama are o chestie ciudata pe fata, nu ajuta deloc.

Urgențe majore: în cazul în care copilul tău prezintă stare febrilă (peste 38.5 – 39 grade Celsius), vârstă mică (sub 3 luni), insuficiență respiratorie, convulsii, vărsături, scaune diareice (mai ales la copil sub 1 an), deshidratare severă, te rugăm să iei legatura cu medicul care te-a consultat anterior la Clinica.  

Pași pentru a face o programare:

Alege din meniul drop-down Te rog selectează un doctor numele doctorului (Ilinca Tranulis, Cristiana Caluianu, Iulia Nita, Ana Maria Enaghe) ->Apasă pe butonul Alege doctor. Vei accesa astfel următorul meniu drop-down, Selectează tipul programării, și aici vei avea de ales între cele 2 tipuri de programări: 30 de minute (pentru control/boală acută) sau 60 de minute (pentru prima vizită, vaccin sau consultație de alăptare). După ce selectezi tipul programării -> Apasă pe butonul Afișează zilele disponibile. 

Vei primi pe adresa de mail completată în formularul de programare confirmarea de programare, precum și un reminder, cu o zi înaintea programării. În mail vei găsi toate detaliile programării, precum și adresa cabinetului și detaliile financiare.

Te rugăm verifică și în spam, pentru a identifica mailul primit de la noi.

Sper sa nu va sperie toate conditiile acestea, va asigur ca sub masca tot cu zambetul pe buze suntem si ca ne abtinem cu greu sa va smotocim copilul de drag!

Lista de prețuri (valabilă din 10 mai 2021):

Consult 30 min – 200 lei (control pediatric al unui pacient deja cunoscut)
Consult 60 min – 250 lei (control doar de pediatrie al unui pacient nou sau doar consult alaptare)
Consult 60 min pediatrie si alaptare – 300 lei
Administrare vaccin injectabil 100 lei
Administrare vaccin oral sau intranazal 50 lei
Consult frate/sora al doilea copil are reducere 50% in cadrul aceleiasi consultatii
Taxa urgenta 50 lei
Cu drag, Ilinca si echipa

Te rog selectează un doctor:
Selecteaza tipul programarii:

Când faceți o programare, puteți opta pentru 2 tipuri de programări: programarea de 30 de minute și programarea de 60 de minute.

Alege 60 de minute pentru prima vizită/consultație de alăptare/vaccinare

Alege 30 de minute pentru control / boală acută

Citește instrucțiunile înainte de a face programare.

Dacă la medicul dorit nu ai găsit disponibilitate, alege cu încredere unul dintre colaboratorii clinicii.

Programari pentru luna ianuarie 2022

Click pe o zi a lunii pentru a face o programare.
 
LMaMiJVSD
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 
LMaMiJVSD

Programari pentru luna februarie 2022

Click pe o zi a lunii pentru a face o programare.
 
LMaMiJVSD
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

 
LMaMiJVSD
Disponibil   Indisponibil   Nu este posibil  

Te rugam sa verifici detaliile programarii: