Loading...


Zile

Ore

Minute

Secunde

Cum stimulăm limbajul copiilor

Inscrie-te

Te-ai tot întrebat când va vorbi copilul tău? Oare de ce alți copii spun mai multe cuvinte? Dar de ce pocește cuvintele, încât pare că doar el înțelege ce spune? E ceva ce trebuia să fi făcut (mai bine)? Este totul în regulă?

Ar putea fi unele dintre întrebările pe care ți le pui sau poate doar ești curioasă să afli cum îl poți sprijini pe micuțul tău, atunci hai JOI cu noi !:) Nu uita să iei o jucărie dragă și voie bună!

Vom împărtăși reușite experimentate cu copiii noștri, dar și aspectele în care simțim că ne poticnim. Ne vom juca și vom experimenta cu micuții noștri vorbăreți. Vom explora și împărtăși unelte care să îi sprijine pe puști în a aduce tot mai multe din universul lor interior.

Întâlnirea noastră va fi facilitată de Lavinia Besselink.
Lavinia este psihoterapeut Gestalt. Ea s-a bucurat de prezența copiilor și a familiilor lor atât în practica sa din cabinet, cât și în cea de consilier școlar și profesor. Provocarea pe care e mereu gata să o îmbrățișeze este cum putem să însoțim copiii, sprijinindu-i în parcursul lor unic, spre resursele și talentele lor.

Vă așteptăm începând cu ora 11, la Zarva-Club de harababură pentru copii (Str. Gramont, nr. 38).
Participarea la eveniment este 20 lei și vă rugăm să achitați direct personalului locului de joacă.

Detalii Eveniment

Data inceperii evenimentului 30 mai 11:00
Data incheierii evenimentului 30.05.2019 13:00
Capacitate (locuri)
Pret 20 Ron
Locatie Club Zarva

Distribuie

Vin insotit(a)