Loading...

Alina Coman

Specializare:
  • farmacist
  • consultant lactație IBCLC

Alina Coman este farmacist, consultant în lactație IBCLC și absolventă a masterului Nutriție și Siguranță alimentară din cadrul UMF Carol Davila București.

Ca orice mamă, Alina și-a dorit să alăpteze, motiv pentru care a citit mult pe acest subiect și s-a informat atât în timpul sarcinii, cât și în perioada alăptării puiului ei, pe parcursul a doi ani. La revenirea în farmacie, după concediul de creștere copil, fără să-și propună neaparat, a început să fie atentă și să pună întrebări suplimentare celor care solicitau să cumpere formulă de lapte praf. Auzindu-se vorbind cu atâta pasiune, la sugestia colegelor ei, Alina s-a pregătit și a obținut certificarea în lactație IBCLC putând astfel să ofere mai departe toate cunoștințele acumulate.

Ca parte a pregătirii sale pentru certificarea de consultant acreditat internațional, Alina a făcut voluntariat în Maternitatea Panait Sârbu (Giulești) unde a îndrumat mamele aflate la început de drum. Din 2019, susține și prezentări/cursuri pe teme de alăptare dedicate viitorilor părinți în cadrul programului Școala Părinților organizat de aceeași maternitate.

Alina Coman