Loading...


Zile

Ore

Minute

Secunde

Cum gestionăm sentimentul de vinovăție din perioada maternității

Inscrie-te

A fi mamă este un continuu proces, nicidecum un dat.

A fi mamă este o Călătorie, nicidecum o stație sau o destinație. O Călătorie orientată atât către crearea unei relații împlinitoare cu al meu copil, prin onorarea și respectarea unicității sale, cât și o Călătorie către mine însămi, femeia care se redescoperă acum și din perspectiva rolului de mamă.

Iar dacă și tu ești măcar un pic asemeni mie, cu siguranță te-ai intâlnit cel puțin o dată pe parcursul acestei complexe Călătorii – presărate cu suișuri și coborâșuri reale precum viața însăși – cu ucigătorul sentiment de… vinovăție. Fie că ai trăit sau trăiești chiar acum acest sentiment, fie că el este corelat cu perioada de sarcină, cu felul în care a decurs nașterea ta, cu procesul de alăptare, cu provocările din primul an de viață a copilului sau ulterioare, poți învăța să gestionezi în mod sănătos acest sentiment, fără a te mai lăsa devastată sufletește.

Despre gestionarea sentimentului de vinovăție cu ajutorul instrumentului, atât de simplu și la îndemână, numit Practica Stării de Prezență voi împărtăși joi cu tine. Și bineînțeles că îl vom și experimenta împreună, căci Practica este cea prin care implementăm orice schimbare reală în viața noastră.

Claudia Constantin, pe care o știți de la multe întâlniri ale grupului, unde a venit mereu însoțită de bebelușul ei, este terapeut absolvent al Programelor Avansate de Dezvoltare Personală Integrală – marca Călătoria Inimii și create de Horia & Elena Francisc-Țurcanu – Școala Maestrului Interior și BRIZA (dedicat lucrului cu copii si părinți împreună).
Totodată, ea este și director al Asociației de Terapii Transpersonale, călăuză în workshopurile create și organizate de Asociația de Terapii Transpersonale în cadrul Călătoria Inimii
Nu în ultimul rând, este Femeie, Mamă, Iubită, Soră, Prietenă.

Vă așteptăm începând cu ora 11, la Zarva-Club de harababură pentru copii (Str. Gramont, nr. 38).
Participarea la eveniment este 20 lei și vă rugăm să achitați direct personalului locului de joacă.
Pentru înscriere vă rugăm să:
-trimiteți email pe adresa contact@07alaptare.ro sau clinicaalaptarebucuresti@gmail.com sau
– să vă înscrieți pe site-ul nostru 07alaptare.ro
– să ne dați de știre în cadrul evenimentului de pe pagina de Facebook Clinica de Alăptare.

Detalii Eveniment

Data inceperii evenimentului 25 apr. 11:00
Data incheierii evenimentului 25.04.2019 13:00
Capacitate (locuri)
Pret 20 Ron
Locatie Zarva Club de Harababură

Distribuie

Vin insotit(a)